Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Το Ελαιόλαδο κατά την παιδική ηλικία

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι το μητρικό γάλα είναι αναντικατάστατο για την ανάπτυξη του βρέφους καθώς λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας (χάρη στα συστατικά του) ενισχύοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα. Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει και η ποιότητα των λιπών που περιέχει. Μεταξύ αυτών είναι και το ελαϊκό οξύ, το οποίο βρίσκεται σε αυτό σε αναλογία 70%, δηλαδή στην ίδια αναλογία που βρίσκεται και στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι στην περίπτωση που αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουν στη διατροφή του βρέφους αγελαδινό γάλα, για να εξασφαλίσουμε στο οργανισμό του ένα άριστο επίπεδο ελαϊκού οξέος, θα ήταν χρήσιμο να προσθέσουμε στη διατροφή του εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Διαπιστώνεται λοιπόν, ότι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ιδανικό και αναγκαίο για την ισορροπημένη διατροφή του βρέφους. Τέλος κατά τον απογαλακτισμό του και όταν αρχίσουν τα πρώτα γεύματα, η χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι απαραίτητη.  

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.